Usted está aquí

Visita'ns

CONCERTACIÓ DE VISITES

Per a fer visites escolars al museu s’ha de reservar dia i hora  trucant al telèfon 977 684 276 de dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 18h o a través del correu electrònic museu@paucasals.org

Responsable de reserves: Maria Cunillera

PUNTUALITAT

Per al bon funcionament de les activitats es prega la màxima puntualitat. Si per algun imprevist no és possible arribar a l’hora concertada, s’ha d’avisar amb suficient temps d’antelació al telèfon  977 684 276.

CARTA DE CONFIRMACIÓ

El museu us enviarà una carta de confirmació on s’especifica l’horari, l’activitat reservada i  l’import total a abonar. 

PAGAMENT

El 75% de l’import total s’ha d’abonar per transferència bancària, indicant el nom de l’escola i el número de reserva, amb un mínim de 15 dies abans de la visita. El 25% restant, s’abonarà el dia de la visita. 

 

INFORMACIÓ D’INTERÈS

ON SOM?

El Museu Pau Casals està ubicat en un entorn magnífic, just davant de la platja de Sant Salvador i el Passeig Marítim Joan Raventós. Aquest dos espais es complementen amb la Plaça Bach, ubicada just al costat de l’Auditori Pau Casals,  i l’Ermita de Sant Salvador a 5 minuts caminant del Museu, amb un espai de jocs, ombra i una font.

El museu disposa també d’un ampli jardí on es pot esmorzar, i en cas de pluja, d’una sala que posem a la disposició de les escoles per dinar i aixoplugar-se.

https://goo.gl/maps/Ph5eWtDiSv22

ON APARCAR?

A  l’avinguda Palfuriana, just davant del Museu i l’Auditori Pau Casals, hi ha zones de càrrega i descàrrega per als autobusos.

SERVEIS 

El museu disposa de lavabos adaptats per alumnes amb mobilitat reduïda. Botiga, guarda-roba, jardí i cafeteria-restaurant.

ACCESSIBLITAT

El museu està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda en la majoria dels espais i disposa de servei de préstec gratuït  de cadires de rodes .També es  disposa de guies en braile i es permet l’accés de gossos pigall a  tot el recinte. Hi ha places adaptades  d’aparcament municipal al davant del museu.

 

EQUIPAMENTS PROPERS AL MUSEU

Auditori Pau Casals

Situat al barri marítim de Sant Salvador, davant per davant del Museu Pau Casals. És un equipament al servei de la música amb una programació estable tot l’any. Per a escolars es pot visitar i utilitzar per a fer concert o activitats musicals de forma gratuïta.

 www.auditoripaucasals.cat

Camp d’Aprenentatge Pau Casals

El Camp d’Aprenentatge Pau Casals és un Servei Educatiu del Departament d’Ensenyament que ofereix al professorat i als centres docents la possibilitat de desenvolupar projectes de treball per a l’estudi i l’experimentació en un medi singular de Catalunya, en el nostre cas, El Vendrell.

http://www.xtec.net/cda-paucasals

Alberg Santa Maria del Mar

Situat a l'avinguda Palfuriana, núm. 80, davant del passeig Marítim de Coma-ruga i a només 10 minuts a peu del Museu Pau Casals.

https://www.xanascat.cat/showhosteldesc.tjc?id=237&index=4

Can Mata

Magnífica casa de colònies situada en una antiga casa pairal a la petita població de Saifores, a uns 5km al nord-est del Vendrell.

http://www.calmata.cat

Casa de colònies Artur Martorell

Es troba a Calafell , a la part alta del poble i envoltada de vinyes i molt a prop de la platja, és un espai ideal per dur a terme activitats de lleure i culturals.

http://www.peretarres.org

 

ALTRES MUSEUS DE LA ZONA PER VISITAR

Casa Nadiua de Pau Casals

La casa on va néixer Pau Casals, al Vendrell,  on coneixereu l'ambient familiar i humil dels primers anys de la seva infantesa i la seva vinculació amb els moviments culturals i socials de l’època.

http://www.elvendrell.net/la-vila/cultura/casa-nadiua-pau-casals

Casa-museu Àngel Guimerà

Àngel Guimerà (1845-1924), fill de pare vendrellenc i de mare canària, va viure a la casa pairal dels Guimerà al Vendrell durant el s. XIX. En aquesta casa, va iniciar la seva activitat poètica, primer en castellà i, més tard, en català, per triomfar després en el món teatral com a dramaturg.

http://www.elvendrell.net/museus/casa-museu-angel-guimera

Museu Deu

El Museu Deu és un dels testimonis més importants del col·leccionisme català del segle XX. El seu fundador, l’antic notari de la vila, el  Sr. Antoni Deu Font (1918-2001), va reunir una nombrosa i heterogènia col·lecció d’obres d’art que va donar al municipi l’any 1987.

http://www.museudeu.com/

Fundació Apel·les Fenosa

La Fundació Apel·les Fenosa es troba ubicada a la residència i estudi d’estiu de l’artista –un edifici del segle XVI restaurat, amb un bell jardí mediterrani. S’hi presenta una important col·lecció d’escultures originals en terracota i en guix, així com una selecció de bronzes monumentals

http://www.fundaciofenosa.org

Ciutadella Ibèrica de Calafell

És un assentament pertanyent a la tribu ibèrica dels Cossetans. Els visitants de la Ciutadella poden copsar de forma didàctica i entenedora no només el tipus de construccions que tenien els ibers, sinó que, a més, es pot aprendre el sistema de vida, les relacions socials i molts altres aspectes de la cultura ibèrica.

http://calafell.cat/municipi/patrimoni/ciutadella-iberica