Esteu aquí

Les aficions de la meva família

Valor a treballar: 

Estimació

Tipus d'activitat: 

Activitat plàstica

Descripció: 

Pau Casals va arribar a ser músic gràcies a tots els moments musicals que va compartir amb els seus pares i germans com un peixet que sap nedar perquè està envoltat de mar. Parlem entorn les aficions que hi ha a la nostra família. ¿Què fem quan estem junts? Expliquem que Pau Casals va ser com un peixet envoltat de mar. Des de ben petit la música era present en el seu dia a dia gràcies al seu pare.

Valorem com la família enriqueix la nostra vida i dibuixem en una fitxa totes les aficions que compartim amb els nostres pares i germans tot valorant el supòsit de com ens ajudarien en les nostres  professions futures.

 

Objectius: 

Ser conscients de tot el que compartim amb la nostra família i com aquestes experiències que gaudim i vivim plegats incideixen en el nostre futur.

Conèixer les aficions de Pau Casals i assabentar-se de com el seu entorn familiar el va influenciar positivament.

Apreciar la diversitat d’aficions que existeixen en el nostre entorn cultural.

Ser conscients de com estimem la nostra família.

Museu Pau Casals: 

Si entrem a la cambra on estudiava Pau Casals observarem una paret on pengen les fotografies i retrats de les persones i familiars què Pau Casals va estimar i què més el van influenciar per arribar a ser el gran músic que tots avui coneixem. Volem imitar-lo reservant un trosset de paret de la nostra habitació per penjar fotografies importants per a nosaltres?

Documents adjunts

Material: 

  • Fitxa impresa
  • Colors per cada