Esteu aquí

Convido als meus avis

Valor a treballar: 

Saviesa

Tipus d'activitat: 

Activitat d'observació i experimentació amb l'entorn

Descripció: 

Encara que no va tenir fills, Pau Casals també va arribar a ser un “avi”. Les seves millors idees, el seu gran coneixement, fruit de l’estudi i l’experiència, el va desenvolupar quan ja tenia una edat avançada. I tot això va ser així senzillament perquè al llarg de la nostra vida acumulem coneixement i capacitat d’estimar, el més important és saber-ho compartir amb els altres, com va fer Pau Casals.

Farem a l’aula una línia del temps amb la vida de Pau Casals, posant les seves fotografies i apreciant com la vellesa el va fer savi i gran. Convidarem als nostres avis a l’aula i gaudirem de la seva conversa.

Tots plegats elaborarem un qüestionari amb unes preguntes que puguin certificar com és de gran la capacitat d’estimar que tenen els nostres avis i com la vida els ha fet savis. Els hi demanarem si us plau que el contestin.

 

Objectius: 

  • Valorar la vellesa com una etapa de la nostra vida plena de saviesa i capacitat d’estimar.
  • Conèixer una mica més els nostres avis.
  • Experimentar amb els recursos TIC com a eina educativa i de comunicació audiovisual.

Museu Pau Casals: 

Quan anem al museu desenvoluparem aquesta estimació cap a aquest “avi” tan excepcional compartint el seu record, valorant com va ser de generós amb nosaltres i com las seves paraules i la seva música ens omplen, encara i sempre, d’inspiració. Ja t’estimes una mica més a Pau Casals?

Documents adjunts